Waar kan ik jou mee helpen

Voor mij is het van belang om de ruimte en aandacht te hebben voor jou als persoon. Dan kunnen we klachten niet alleen oppervlakkig, maar ook dieper aanpakken indien nodig. Zo proberen we samen eventuele terugvallen te voorkomen.

Als psychotherapeut ben ik gespecialiseerd in de behandeling van angsten, hardnekkige patronen, depressie en trauma’s. Dat vergt vaak tijd en persoonlijke aandacht; het opbouwen van een vertrouwensband en persoonlijke connectie. Mijn werkwijze is gericht op het aanpakken van de 'onderliggende patronen' die vaak samenhangen met het verleden en de achtergrond van jou als client.

Behandelingen

Voor iedere cliënt bekijk ik aan de hand van de klachten en de gewenste behandeldoelen, welke vorm van behandeling(en) het beste past. Om een beeld te geven wat er onder andere mogelijk is, licht ik hier een paar behandelvormen toe.

Vooralsnog is individuele behandeling de basis. Uiteraard is het wel altijd mogelijk om partners of eventueel het systeem te betrekken bij de behandeling. Wellicht dat ik in de toekomst ook groepsbehandelingen ga aanbieden.

Vragen?

Heb je een vraag, stel hem gerust!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.