0+

jaren ervaring

Na het afronden van mijn studie psychologie heb ik vele jaren ervaring opgedaan in de praktijk en mij daarnaast middels studie verder ontwikkelt tot psychotherapeut.

0+

Geholpen cliënten

Door de jaren heen is het type cliënt dat ik zie veranderd door mijn specialisaties, maar mijn drijfveer om cliënten handvaten te bieden en met persoonlijke aandacht te helpen is daardoor niet veranderd.

0+

Aanvullende (master)studies

Ik wil mijzelf uitdagen en blijven ontwikkelen, zodat ik mensen op zo veel mogelijk manieren kan blijven helpen.

Ik ben

Kim.

Ik heb bewust gekozen om mijn praktijk niet mijn eigen naam te geven. Het draait namelijk niet om mij.
Als psychotherapeut ben ik er voor jou, om jouw mentale problemen aan te pakken en jou te helpen om te gaan met jouw kwetsbaarheden.

  • Zorgcontract-vrij: geen zorgen over eisen vanuit de zorgverzekeraar.
  • Vrijgevestigde, eigen praktijk waar persoonlijke zorg en aandacht voorop staan.

Ik ben GZ-psycholoog en psychotherapeut en behandel met name cliënten met complexe psychische problemen die vaak in de persoonlijkheid zijn geworteld. Naast complexe psychische klachten behandel ik ook onder andere angstproblematiek, depressieve klachten en trauma’s. Daarbij is persoonlijke aandacht een kernwaarde voor mij. Naast mijn eigen praktijk werk ik een in specialistische GGZ-instelling.

Mentis Psychotherapie

Wil je een keertje kennismaken? Of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op, dan plannen we een kennismaking in en kunnen we ervaren of er een klik is. Ook kan ik samen met jou het behandelaanbod doorspreken.

Mentis Psychotherapiepraktijk

"Mentis" is afkomstig uit het Latijn en heeft betrekking op het mentale bewustzijn, het verstand, de menselijk geest. Dat is de kern van mijn werk en daarom heb ik de praktijk die naam gegeven.

Op dit moment werk ik alleen in mijn praktijk. Mogelijk dat ik in de toekomst de samenwerking op zoek met andere (psychotherapeutisch)behandelaars om een zo compleet mogelijk aanbod te hebben.

Tevreden cliënten vertellen...

De afgelopen jaren heb ik veel persoonlijke trajecten mogen doorlopen. Ik ben heel blij dat veel cliënten onderstaande woorden over mij en mijn werkwijze hebben achtergelaten.

"Na meerdere psychologen iemand die mij echt heeft kunnen helpen. Door de hulp van Kim kan ik eindelijk echt gelukkig zijn met mijzelf."

Josefien*Cliënt

"Kim heeft ervoor gezegd dat ik nu zelf zo sterk ben om mijn eigen beslissingen te maken. Het duurde even maar Kim bleef volhouden en uiteindelijk ben ik er gekomen."

Dhr. Briels*Cliënt

“Ik heb veel gehad aan de neutrale houding, het begrip, de confronterende vragen en observaties en de praktische tekeningen op het bord. Het heeft mij veel inzicht gegeven en mij verder geholpen.”

Janssens*Cliënt